Daróczi Zoltán vagyok. Berkeken belül ZoLee, Gábor keresztapánk jóvoltából. Mondókámat igyekszem tömörre fogni, a hosszút úgysem olvasná el senki. A lényeg velem kapcsolatban, hogy 8 éves korom óta sportolok, szóval azért 1-2 tanóra van a hátam mögött. Elsősorban küzdősportokkal foglalkoztam, ami annyiban érdekes, hogy ezekhez sokoldalú edzésmunkára van szükség; gyorsaság, erő, állóképesség, dinamika, hajlékonyság, stb. Lényegében ez jellemzi az edzői stílusomat: KOMPLEX

Igyekszem mindent használni, ami hasznos. az általam használt eszközök sem korlátozódnak kizárólag a konditeremben található gépekre és súlyokra, hanem kiegészülnek TRX, kettlebell és saját testsúlyos elemekkel (mai divatos nevén: calistechnics vagy fegyencedzés).

Amire nálam számíthatsz, az egy lendületes edzés, ami sokoldalúan használható, erőt eredményez egy sportos megjelenéssel karöltve. De, ha csak strandizmot szeretnél, abban is tudok segíteni.

Az első személyi edzés ingyenes!

Daróczi Zoltán elérhetőségei

06-70-245-8512
Gábor

Gábor ajánlása

ZoLee nem véletlenül kapta ezt a nevet, mivel mindketten nagy tisztelői vagyunk Bruce Leenak. Ha ZoLeet valaki kihozza a sodrából, akkor azonnal jelentkezzen, mert kap Tőlem egy éves bérletet a SuperGymbe. Türelme és higgadtsága (az egész élethez) példaértékű. Csendesnek mondanám, de nem az a típusú ember, akinek ne lenne véleménye. Ha kérdezik, szívesen válaszol, de magától nem szól bele semmibe. Edzéseire olykor több vendéget is beszervez, amit közösen, jó hangulatba, egymást segítve próbálnak túlélni.