Már gyerekkoromban is rengeteget mozogtam. Úsztam, teniszeztem, síeltem, fociztam, futottam, kondiztam… Próbáltam keresni a helyem, mi az, ami igazán megfog. A versenykerékpározás nagyon érdekelt, és le is tekertem sok-sok km-ert. 2 évig elszegődtem kerékpáros futárnak Budapesten. A 100 km (+/- 20) megvolt minden nap.

Végül úgy érzem, sikerült megtalálni a helyem. A konditeremben kötöttem ki. Annyira megtetszett a súlyemelés, hogy 2014-ben úgy döntöttem elvégzek egy edzői iskolát, hogy például megtanuljak olyan technikákat, amik csak előnyt jelentenek az edzésen.

Azóta is töretlenül tartom az edzéseket a SuperGym Budapest konditeremben és folyamatosan fejlesztem tudásomat elméletben és gyakorlatban is. Az elmúlt évek során sok vendégem volt és jó érzéssel tölt el, hogy pozitív visszajelzéseket kapok tőlük, mert így tudom, hogy az általam nyújtott edzések a legbiztonságosabbak és leghatékonyabbak a vendégeim számára.

Az első személyi edzés ingyenes!

Fodor Károly elérhetőségei

06-70-425-7907
fkaroly47@live.com
https://www.thetrainer.hu/
Gábor

Gábor ajánlása

Karesz (alias Frodó) az egyik legmegbízhatóbb személyi edzőnk, munkatársam és barátom, aki precizitásával már-már kiidegeli a körülötte lévőket, ám mindez jól jön, ha határozott célkitűzésünk van az edzésben. Frodó évek óta erősíti a SuperGym csapatát, mintegy “ragasztóemberként” van jelen az életünkben, ami vendégeit is pozitív energiával tölti fel. Ha egy precíz, munkájában maximalista edzőt keresel, akkor nyugodt szívvel ajánlom Frodót.