Sziasztok!

Sport tagozatos általános iskolába jártam, majd a középiskolában 5 évig kézilabdáztam, mialatt folyamatosan megismerkedtem a zenés tornával, ami ma az AEROBIK néven ismert. 1995-ben kezdtem el komolyabban foglalkozni az aerobikkal, de akkor már éreztem, hogy a tökéletes testalkat létrehozásához súlyzókra is szükség van, nem csak intenzív mozgásra. 2000-ben kezdtem el rendszeresen edzőterembe járni, ahol a súlyzók világába csöppentem és azóta is a testépítés a mindennapos életem része lett. Olyan edzőnek tartom magam, aki segíteni tud akár az idősebb korosztálynak is abban, hogy akár 40 év fölött is lehet tudatos étkezéssel, valamint heti 2-3 edzésse fiatalosan és formás alakkal élni!

A velem való edzésnél a szabályos mozdulat megtanulása, és a kitartó munka a fő irányelv, amit dinamikus, lendületes edzéseimen tapasztalhatsz meg, ahol a testépítés gyakorlatait ötvöztem az aerobik elemeivel…

A kudarc csak egy állapot, a feladás teszi állandóvá…

Az első személyi edzés ingyenes!

Sólyom Zsuzsa elérhetőségei

06-70-634-5095
totalbody68@gmail.com
Gábor

Gábor ajánlása

Ha egy igazán tündéri edzőt szeretnél magadnak, akkor Zsu a megfelelő edző számodra. Zsu már rég az edzőtermeket járta, amikor Én még “kisiskolás” voltam. Szakmai tapasztalata és elszántsága a testépítés felé, példaértékű. Különleges edzésmódszerével nem találkozhatsz máshol, mivel az aerobik szerelmese több, mint 20 éve, amihez 15 év testépítésben szerzett gyakorlat társult. Érdekes edzései maga köré vonzza az érdeklődőket és mindenki “csípni” akar a gyakorlataiból. Nem véletlen! Ezért is nyugodt szívvel merem ajánlani minden idősebb korosztályú hölgynek is, mert aki eddig félt az edzéstől, Zsu mellett biztos, hogy kedvet fog kapni a mindennapos sportolásra.