Szeretnél:

  • fogyni, izmosodni?
  • megszabadulni a mindennapi stressztől és szorongástól?
  • átlag feletti kinézetet és közérzetet?
  • több motivációt?
  • nagyobb állóképességet és kitartást?
  • jó társaságot és vidám edzéseket?

Célom, hogy mindezt megteremtsük közösen! Tehát, ha a fentiek közül csak egy is a céljaid között van, akkor keress bátran!

A nevem Szentpétery Csenge. A sport mindig is az életem szerves részét képezte. Gyerekkoromban 8 évig ritmikus sportgimnasztikáztam, utána pár év úszás, majd lovaglás, azután hip hop tánc következett és mindezeket a pilates követte. Középiskola után kezdtem a súlyzós edzés iránt érdeklődni jobban, először otthon, majd később konditeremben próbáltam ki magam.

Ma már közel 10 éve edzek intenzíven, és rengeteg pozitív hatást tapasztaltam magamon ez idő alatt. Régóta játszottam a gondolattal, hogy egyszer belőlem is személyi edző lesz, így el is végeztem egy testépítő tanfolyamot. Terveim közt számos további képzés is szerepel.

Eddig is sok embernek tudtam segíteni a módszereimmel, ami már önmagában is örömmel tölt el, és még nagyon sok mindenkinek szeretnék. Az időbeosztásom viszonylag rugalmas, különös figyelmet fordítok minden egyes vendégemre. Fontos számomra a maximális háttértudás és a részletek. Szeretem a különleges kihívásokat is. Az edzéseimen a jó hangulat és az intenzitás garantált.

Úgy vélem, hogy minőségi munkával bármit el lehet érni...

Fontos tudni rólam, hogy a sport mellett zenész is vagyok. A Zeneművészeti egyetemen tanári szakon végeztem, most pedig hegedűs vagyok egy folkrock zenekarban. Tehát, ha esetleg (akár zenészként) eddig azon gondolkoztál, hogy sportolj-e, a válaszom ezerszer is IGEN!

Az első személyi edzés ingyenes!

Szentpétery Csenge elérhetőségei

06-30-602-8379
szentpetery.csenge92@gmail.com
@geta_lifebycs
Gábor

Gábor ajánlása

Csenge vendégből lett személyi edző Nálunk. Az elmúlt évek alapján látva szorgalmát, lelkesedését a testépítés iránt személyi edzőnek való jelentkezése után, azonnal igent mondtam Neki. Szinte e aszmem előtt vált szakmabelivé, és érdeklődése, nyitottsága rengeteget elárul a személyiségéből. szereti a humort, de edzéstartás közben elég keményen “kínozza” vendégeit. Ha életteli edzésre vágysz, akkor nyugodt szívvel ajánlom Csengét. Ne habozz, hívd vagy üzenj Neki…