Budapesten az Opera mögött futó Hajós utcában – 3 szinten – sok szeretettel várunk minden kedves sportolni és mozogni vágyó Hölgyet és Urat a hét minden napján. Az Aerobik és a különböző csoportos órák kedvelőit – többek között Funkcionális edzés, Alakformáló, HasLábpopsi, ThaiBox és több, egyedi, különleges csoportos foglalkozás – külön 2 nagy tágas terem várja. Hatalmas gépparkkal felújított tágas retró stílusú Fitnesz és Kardió termünkben tapasztalt edzőink és személyi edzőink számodra a legjobb edzéstervvel, étrend összeállításával járulnak hozzá a céljaid megvalósításához. Az asztaliteniszt kedvelőkre is gondoltunk, így versenyasztalunk biztosítja a kellemes időtöltést a pingpongozáshoz.

A SuperGymben 1.400 m2-en, 3 szinten kipróbálhatod magad az edzések minden fajtájában. A szabadsúlyos edzéstől kezdve a kűzdősportokon keresztül a testépítésig mindent kipróbálhatsz. Zsákolhatsz egymagad vagy partnerrel, pakolhatsz söröshordókat, mászókázhatsz, kalapáccsal püffölheted a traktorkereket, kerekeket görgethetsz, kipróbálhatod a kötéllel való edzést és még rengeteg mindenre ad lehetőséget a SuperGym.

Látogass el hozzánk, és mi garantáljuk, hogy lelkes és lelkiismeretes csapatunk változatosabbnál-változatosabb órái, valamint 1.400 négyzetméteres fitnesztermünk Téged is meggyőznek arról, hogy Neked is itt, a SuperGymben van a helyed.