Farkas Hair Salon & Academy

Célunk, hogy vendégeinkkel való törődés mellett folyamatos fejlődést biztosítsunk, és mindig naprakészek legyünk a legújabb trendekkel és technikákkal!

Redken szalon, amihez méltó a Farkas Hair név és arculat, a több mint 20 éves szakmai, és a több mint 10 éves oktatói tapasztalat.

Fodrászszalon
Fodrászszalon
Farkas Andrea

Farkas Andrea - Redken Artist, fodrászmester

Hiszem, hogy a tökéletes szépség különbözik! Minden nőnek megvan a maga stílusa és egyénisége, és ennek eléréséhez nem kell a mindennapokban megküzdeni.

Ezért a munkám során arra törekszem, hogy ne tömegterméket készítsek, hanem mindig is személyre szabott legyen a megjelenés, figyelembe véve az egyén sajátosságait és igényeit.

Egy hajtípushoz és egyéniséghez vágott és festett frizura komfortot biztosít és otthon is könnyebben elkészíthető.

Oktatásaim során a szakmaiság mellett igyekszem egy olyan gondolkodás módot átadni, ami megkönnyítheti a fodrász szakmába való beilleszkedést, illetve egy működő rendszert biztosít a szakmához.

A TE szépséged a mi sikerünk.

Császár Dániel

Császár Dániel - Redken fodrász

Férfiasság, Nőiesség!

Először is iszonyatos megtiszteltetés, hogy egy olyan fantasztikus dolog részese lehetek, mint a Farkas Hair Salon átalakulása és berobbanása. Ám nem csupán fodrászként, barberként hanem szalonvezetőként is részt veszek a csapatmunkában és Redken Pro-Influencerként is tevékenykedem.

Fő szakterületeim a női hajfestés/vágás és a férfi hajvágás. A személyre szabott munkákban hiszek, szerintem a sablonok nem működnek.

Annak ellenére, hogy a szalonunk képes élményeket átadni, szeretném, ha vendégeink nem szimplán az érzéseik alapján döntenék el, milyen szolgáltatásra költenek, hanem tudatosan, tényleges összehasonlításban kell látniuk, hogy egy termék, vagy az adott technika miért, miben jobb, mint a másik!

Ebben pedig mi tudunk segíteni, várlak Téged is szeretettel!

Farkas Hair Salon & Academy elérhetőségei

06-70-930-9636
https://farkashair.hu/
Instagram
Facebook profil