Régóta tekintem hitvallásomnak az emberek segítését, mind fizikai és mentális értelemben is. A teljeskörű egészségünkhöz hozzátartozik a rendszeres masszázs is, ami hozzájárul a közérzetünk javításához, sport esetén a teljesitmény növeléséhez és a túlterhelt izmok tehermentesítéséhez.

Masszázs
Masszázs

Masszázsaim

Svédmasszázs

Frissítő jellegű , felületes izomzaton történő masszázs. Olyanoknak ajánlom, akinek nincs nagyobb mozgáskorlátozottsága, ízületei egészségesek és sérülésmentesek.

Sportmasszázs

Erős, intenzív, felületes és mély izomzaton történő masszázs. Mindenkinek ajánlom, akinek mozgásszervi problémái vannak , sportsérülései, műtét utáni rehabilitációra van szüksége és akinek napi szintű fájdalmai vannak akár nyugalmi állapotban is.

Tradícionális Thai masszázs

Ez a keleti eredetű masszázs nyomópontos technikán alapuló száraz kezelés, tehát vívőanyag mentes. A masszázs mellett nyújtásokat, kimozgatásokat csinálok, ami nagyon nagy terhet vesz le a vendégről a masszázs végére. Földön és matracon történő masszázs, ajánlatos rugalmas, laza nadrágot és pólót hozni. Nem kell megijedni: nem fogok senkin járkálni!:)

Lávaköves masszázs

Kifejezetten lazulásra vágyó vendégeknek ajánlom. Forró (ami a testnek kellemes érzetet nyújt) , felmelegített kövekkel zajlik a masszázs. Hatása a hőn alapul, a kötött izomzat a masszázs mellett a meleg hatására fellazul, emellett nyugtató, meditatív hatást gyakorol az idegrendszerre is.

Bambusz masszázs

Bambusz rudakkal kivitelezett masszázs. Erősen kivitelezve nagyon mély izomletapadások nyújtására alkalmas, enyhén kivitelezve kézi masszázsfogásokkal párosítva relaxáló kezelés. Masszázsfogásokkal együtt zajlik.

Fúziós Thai masszázs

Ajánlom azoknak, akik nem mernek beleugrani a tradicionális thai masszázsba, de mégis szeretnének egy nagyon különleges masszázsélményt. Ágyon történik. 5 elemből áll:

  • Bevezető közepes erősségű nem olajos, tradicionális thai masszázs fogások
  • Erős nyújtó és mélyszöveti masszázs fogások
  • Masszázsfával az izomcsomók és a letapadások területének stimulálása
  • Meleg lávaköves kezelés
  • Enyhe kimozgatás

Üveg köpölyözés

Kiegészítő kezelés a masszázs mellé ,amennyiben kéred. A köpölyök vákumot képeznek az izmokkal és képesek „felszakítani” azt. Kb. 15 percet vannak a problémás területen, a kezelés után lila foltok maradnak, ami felszívódik pár nap alatt.

Testkezeléseim

Cellulit masszázs

nagyon erős kezelés, nagymértékben javítja a narancsbőr állapotát. Zsírtörés kézzel és köpölyözés. Mindenképp kúraszerűen ajánlom az eredményesség miatt.

Köpölyözés

Kézi műanyag köpölyökkel végzett egyfajta mély nyirokmasszázs, cellulit masszázs előtt vagy helyett mindenképp ezt a fajtát ajánlom. Az erősség bármikor változtatható , ez fájdalomküszöbtől függ. Csak az érintett területeket kezelem, ahol gyakori a narancsbőr kialakulása. ( combok,fenék) Vizesedés ellen is szoktam ajánlani, az eredmény gyors. Eleinte foltosodással jár, ami pár nap alatt felszívódik.

Bencsik Lívia

Bencsik Lívia

Bencsik Lívia vagyok, 2010 óta tevékenykedem sport-gyógymasszőrként és testkezelőként, az évek alatt hivatásommá vált a szakmám. Az elmúlt időszakban lehetőségem nyílt különböző gerincbetegségek kezelésére, sportsérülések rehabilitációjára, ezzel is tágítva tudásomat és tapasztalatomat. Masszázsaimat a vendégek igényei szerint rakom össze, tekintve a felépítését és az erősségét is. Tekintve, hogy sok sportolóval dolgoztam/dolgozom együtt, fő profilom az erősebb sportmasszázs, de várok mindenkit, aki lazítani, relaxálni szeretne.

Mindenkit várok, aki pihenni szeretne, kicsit kiszakadni a mindennapok hajtásából és azokat is akik szeretnének az életminőségükön változtatni és fizikailag, mentálisan is egészséges maradni.